Deelname Holland Call – Site Me: Partners gezocht!

Bezoeken

Het idee achter Site Me is simpel. Zoals dating apps mensen met elkaar ‘matchen’ op basis van hun voorkeuren, zo toont Site Me op basis van jouw interesses profielen van monumenten, musea, forten, kastelen en al dat moois dat Noord-Holland te bieden heeft. Wanneer je een locatie een like geeft, komt deze in je ‘bucketlist’.  Hiermee stel je als gebruiker een lijstje samen van plekken en evenementen die je zou willen bezoeken. Vervolgens houdt Site Me je op de hoogte van evenementen en activiteiten van jouw favoriete locaties. Heb je een interessant museum, fort of evenement gevonden, dan kan je er met Site Me meteen een dagje uit van maken. De app geeft ook aan waar je in de buurt terecht kan om te lunchen, een wandeling kan maken en waar meer erfgoed is te ontdekken.

De animatie hieronder geeft in een notendop de werking van de app weer. De animatie is gemaakt door Kristiaan der Nederlanden, sounddesign is van Klevr.


Op 28 januari heb ik samen met Elena Kononova van Black Bear Solutions het idee voor Site Me gepitched op het HollandCall symposium. Helaas zijn we niet in de prijzen gevallen, hoewel we samen met de winnaar de meeste publieksstemmen hebben gekregen. Dit steunt ons om door te gaan met het project. We zoeken nog partners en organisaties waarmee we Site Me kunnen doorontwikkelen. Meld je bij ons aan!

najaar 2014 – winter 2015